Hjem Vår klubbfarge

Vår klubbfarge

Narvik Wizards sin drakt skal være det første du ser i idrettshallen.
Vår hovedfarge er oransje, som er en blanding av energien fra rødt og synligheten fra gult. Oransje oppfattes som mer positiv enn aggressiv i sammenligning med rødt. Det er en farge som er stimulerende og positivt uttrykksfull.

Oransje er gledens og kreativitetens farge

Oransje kan knyttes til glede, varme, solskinn, entusiasme, følelser, kreativitet, aktivitet, suksess, oppmuntrende, utvikling, besluttsomhet, helse, lek, balanse, frihet og fascinasjon.Oransje fremmer en følelse av generell velvære og emosjonell energi i form av medfølelse, lidenskap og varme. Orange vil hjelpe en person til å komme seg fra skuffelser eller et slag mot stolthet.

Oransje stimulerer til utvikling

Studier viser at den oransje fargen kan skape fysiske effekter som økning av sult, aktivitetsfølelse, sosialisering, aspirasjon, mental aktivitet, oksygenforsyning til hjernen, tilfredsstillelse og sikkerhet.

Sekundærfarger – blått og grått

Blått fungerer godt sammen med oransje fordi de er komplementarfarger, de befinner sig på motsatt side av hverandre på fargehjulet. Den oransje og blå fargepaletten brukes ofte til representasjoner av lek og sommerferie, og da symboliserer den varme sommersolen og det kjølige, forfriskende vannet.

I kombinasjon med med oransje og den blått bruker vi grått, hvitt og sort.